PROSJEKTER VI HAR LEVERT

Kort tekst her.


Fellesområde på AMFI Alta

Vårt tredje oppdrag for AMFI Alta har vært å fornye fellesområde i andre etasje. Funksjonelle og stilsikre sofaer med høy rygg skaper ulike soner og gir flere sitteplasser. Her kan kunden ta en kopp kaffe eller bare nyte den gode atmosfæren. Vi viser dere som vanlig før og -etterbilder av prosjektet!


Lunt og luksuriøst

Frisørsalongen Hår AS har vi vært med og designet fra grunnen av. Det tomme lokalet har blitt til en salong som oser av kvalitet og god atmosfære. Vi fikk i oppdrag å komme med et helhetlig forslag på designet og valgte lune varme farger, stilsikker innredning og spenstige gulldetaljer.


Oppussing av arbeidsplassen

I samarbeid med Kontor og Grafisk AS har vi levert dette innredningsprosjektet for kunde i Alta. Kunden ønsket seg en oppgradering av fellesområdet på arbeidsplassen, et hyggelig møtested for sine kunder og ansatte.


Leilighet i Rypefjord

Vi har designet denne flotte utleieleiligheten i Rypefjord. Kunden ønsket seg noe mer enn hvite vegger og standard kjøkken, og det fikk han!Fargekombinasjon og materialbruk gjenspeiler den nordiske stilen. Farger og materialer harmonerer med hverandre, med flotte blikkfang for "det lille ekstra".


Privatkunde i Saga, Alta

Vi har vært med å levere blant annet planløsning til oppgraderingen av denne flotte eneboligen i Saga. Lyse farger, spennende kontraster og moderne løsninger gir boligen et løft!


Alta Motorsenter

Fra ide til ferdig produkt - vi har vært med å skape en trivelig kafe på Alta Motorsenter. Velkommen inn for en titt på før og etterbilder!


Privatkunde i Alta

Lun funkisstil - med farger og materialer som gir spennende kontraster. Velkommen inn i denne flotte boligen i Alta, som vi har vært med på å utforme med blant annet valg av materialer og belysning!


Camelon Lakselv AS

Camelon tok kontakt med oss for hjelp til blant annet fargevalg og belysning da de skulle renovere sitt lokale på Kvadraten kjøpesenter i Lakselv. Resultatet ble en stilfull og moderne butikk!


Boligstyling før salg

Vi tilbyr boligstyling før salg og har et nært samarbeid med DNB Eiendom. Skal du selge boligen din? Vi gir deg gode tips som vil gjøre hjemmet ditt mer attraktivt på boligmarkedet!


Oppgradering av Bar Børson

Bar Børson i Lakselv har denne vinteren pusset opp sine lokaler. Med ønske om en mer moderne stil har vi satt sammen farger, materialer og detaljer som gir et mer tidsriktig preg. Klikk deg inn å se før -og etter bilder av prosjektet!


Styling Breverudtunet

Vi tilbyr styling av leiligheter for utbyggere og entreprenører. Vi er tilstede i hele prosessen der vi monterer møblene og styler leiligheten ferdig før visning. Ta gjerne kontakt for mer info om slike prosjekter, vi gjør jobben enklere for deg som skal selge!


Nytt lekerom på AMFI Alta

Lekerom skal gi lyst til moro og aktivitet for barn, og vi hadde nettopp aktivitet og fargespill som tema for det nye lokalet. Vi ønsket å ta igjen lilla og turkis som nå går gjennom kjøpesenteret som en rød tråd, men vi blandet inn kontrastfarger for et lekent og artig preg på lokalet.

Et morsomt innslag er egen vegg for Lego-bygging i tillegg til mange andre nye leker for barna.


Lise Ottem, Alta

Lise ønsket hjelp fra oss med fargevalg i leiligheten som skulle renoveres. Vi gikk for flere grønntoner som harmonerte med materialvalg og stilen hun ønsket.

Sammen med det grønne er det nøytrale nedtonede elementer som til sammen gir et flott og innbydende hjem!


Nornett AS i Bossekop, Alta

Nornett ønsket hjelp fra oss i forbindelse med oppgradering av en del møbler i sitt nye lokale. Vi jobbet med å sette sammen farger og møbler ut fra kundens ønske der vi tok utgangspunkt i blant annet logo.

Resultatet ble et mer ryddig og sprekt kundemottak samt kontorer med mer personlighet!


Prosjekt detaljer & 3D-tegninger