TJENESTER

Vi tilbyr ulike interiørtjenester i forbindelse med
oppussing og innredning av privat bolig, bedrifter og det offentlige rom.


Interiørtjenester

Rådgiving og 3D tegning innenfor interiørdesign av bolig, fritidsbolig, offentlige prosjekter, bedriftsmarked, nybygg og rehabilitering. Vi utarbeider helhetlige forslag til møblering, farger, materialer, planløsning og belysning!

Nettbasert interiørhjelp

Send oss mail med plantegning og bilder fra boligen din, og vi hjelper deg med å innrede hjemmet. Vi gir deg interiørråd og lager farge- og møbleringsplan tilpasset dine behov. Vi gjør det enkelt for deg å fornye boligen!

Boligstyling

Vi tilbyr boligkonsultasjon med rådgivning om hva som bør gjøres i forbindelse med styling av bolig for salg. Vi gir deg gode tips som vil gjøre hjemmet ditt mer attraktivt på boligmarkedet!


Forsidebilde 1.jpg

Hva gjør en interiørdesigner?

En interiørdesigner planlegger innredning og rehabilitering av en bolig. Gjennom behovsanalyser finner man ut hva som må til for å dekke de funksjoner rommet skal brukes til. En interiørdesigner jobber også med farger, lys og materialer for å skape det inntrykket kunden ønsker å ha. En interiørdesigner kan også lage en belysningsplan og plantegning med møbleringsforslag, lage plansjer med farge- og materialvalg og sette opp budsjett og handlelister. Tidlig interiørplanlegging sikrer at rom, farger og materialvalg får en sammenheng.


Boligstyling – Innbyr til salg

En boligstylist gir veiledning til kunder i forbindelse med boligsalg. Boligstylisten har kunnskap til å få fram det beste i en bolig og fremstiller boligen så delikat og innbydende som mulig. En boligstylist nøytraliserer også boligen for private effekter som bilder og lignende. Stylisten legger også vekt på å ikke overmøblere. Stadig flere bruker boligstylister før salg av bolig. Man ser seg ofte "blind" i sin egen bolig, og det kan derfor lønnes å få inn en med kompetanse på dette området. Skal du selge? Visste du at å få hjelp av en boligstylist kan være med å øke verdien på boligen? Ta gjerne kontakt for mer info.