Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

+4799283892

Front interiør kan hjelpe deg med å nå målet ved kjøp og salg av bolig, oppussing eller nybygg

Tjenester

TJENESTER


Vi kan hjelpe deg med ulike interiøroppdrag ved kjøp/salg av bolig, oppussing og innredning av bolig og forretningsbygg!


Konsulenttjenester

Rådgiving og tegning innenfor interiørdesign av bolig, fritidsbolig, offentlige prosjekter, bedriftsmarked, nybygg og rehabilitering. Vi utarbeider forslag til innredning av møbler, farger og materialer, planløsning og 3D-tegninger.

FRA 865,- NOK

Nettbasert styling

Send oss mail med bilder fra boligen din og vi hjelper deg med stylingen. Vi gir deg interiørråd og lager farge- og møbleringsplan tilpasset dine behov. Nettbasert styling gjør det enkelt for deg å fornye hjemmet!

FRA 865,- NOK

Innkjøpshjelp

Ut fra kundens ønsker og behov kan vi komme med forslag til interiør. Det kan for eksempel være valg av møbler, tekstiler, materialer og farger. Vi innhenter forslag og priser og kan bistå med selve innkjøpet. Vi kartlegger kundens behov og ønsker.

FRA 865,- NOK


Boligstyling

Boligkonsultasjon med rådgivning om hva som bør gjøres i forbindelse med styling av bolig for salg. Vi gir deg gode tips som vil gjøre hjemmet ditt mer attraktivt på boligmarkedet!

FRA 1 875,- NOK

Ved kjøp av bolig

Ofte vil man pusse opp eller renovere en bolig man nylig har kjøpt. Her kan vi hjelpe deg med alt fra gode råd til farger, materialvalg, møblering og planløsninger. Vi leverer 3D tegninger!

FRA 865,- NOK


Hva gjør en interiørkonsulent?

En interiørkonsulent planlegger innredning og rehabilitering av en bolig. Gjennom behovsanalyser finner man ut hva som må til for å dekke de funksjoner rommet skal brukes til. En interiørkonsulent jobber også med farger, lys og materialer for å skape det inntrykket kunden ønsker å ha. Du som kunde kan be om hjelp til farge- og materialvalg til tepper, vegger og gulv. En interiørkonsulent kan også lage en belysningsplan og plantegning med møbleringsforslag, lage plansjer med farge- og materialvalg og sette opp budsjett og handlelister. Tidlig interiørplanlegging sikrer at rom, farger og materialvalg får en sammenheng.


Boligstyling – Innbyr til salg!

En boligstylist gir veiledning til kunder i forbindelse med boligsalg. Boligstylisten har kunnskap til å få fram det beste i en bolig og fremstiller boligen så delikat og innbydende som mulig. En boligstylist nøytraliserer også boligen for private effekter som bilder og lignende. Stylisten legger også vekt på å ikke overmøblere. Stadig flere bruker boligstylister før salg av bolig. Man ser seg ofte "blind" i sin egen bolig, og det kan derfor lønnes å få inn en med kompetanse på dette området. Skal du selge? Visste du at å få hjelp av en boligstylist kan være med å øke verdien på boligen? Ta gjerne kontakt for mer info.